سه گام اصلی

اخذ ویزای تحصیلی و کاری سوئد

 به پزشک سوئدی خوش آمدید! ما در این پایگاه اطلاعاتی جامع تلاش کرده ایم تا برای شما که در ایران و در حوزه بهداشت و درمان فعال هستید، اما قصد دارید که در کشور سوئد به کار و تحصیل تان ادامه بدهید، زمینه ای را فراهم کنیم که بدون مراجعه به موسسات گران قیمت مهاجرتی، خودتان بتوانید به آسانی وارد سوئد شوید، ادامه تحصیل بدهید، کار پیدا کنید و اقامت سوئد را دریافت کنید.

اطلاعات موجود در این پایگاه اطلاعاتی صرفا برای پزشکان نیست؛ کلیه افرادی که در حوزه ی خدمات درمانی مشغول به کار هستند میتوانند از طریق دستورالعمل ها و راهنمایی های موجود در پزشک سوئدی، بهترین مسیر را برای مهاجرت به سوئد پیدا کنند. در حال حاضر کشور سوئد به شدت دچار کمبود نیروی متخصص و تحصیلکرده در حوزه ی درمانی است و این یک فرصت طلایی را برای شما که قصد مهاجرت به سوئد دارید فراهم میکند. اگر در رشته های زیر تحصیل کرده اید و یا مشغول هستید، پیشاپیش ورود شما را به سوئد خوش آمد میگوییم:

پزشک، دندانپزشک، پرستار، داروساز، کار درمانگر، کارشناس شنوایی سنجی، ماما، متخصص زیست پزشکی، کارشناس رژیم و تغذیه، فیزیوتراپیست ، مشاور بهداشت و سلامت، کایروپرکتر، گفتار درمانگر، ناپراپات، متخصص بینایی سنجی، مهندس ارتوپدی ، روانشناس، روان درمانگر، نسخه پیچ، تکنولوژیست رادیولوژی، فیزیکدان پزشکی، بهداشتکار دهان و دندان

 

اگر چنانچه زمینه تحصیلات یا سابقه کاری تان را در لیست بالا مشاهده نکردید، دلیل بر این نیست که شما امکان مهاجرت به سوئد از طریق تخصص تان را ندارید. شما در هر زمینه ی درمانی که فعال هستید این شانس را دارید که به سوئد مهاجرت کنید و اقامت بگیرید؛ مشاغلی که قبل تر به آنها اشاره کردیم علاوه بر اینکه نیاز شدید به آنها در سوئد وجود دارد، اکثرشان نیازمند دریافت گواهی اجازه کار از سازمان نظام پزشکی سوئد هستند.

لطفا قبل از شروع به 4 نکته ی زیر دقت کافی داشته باشید:

  1.  اگر کارمند موسسه مهاجرتی، دلال ویزا یا واسطه ی موسسه اعزام دانشجو هستید، پیشنهاد میکنیم که وقت تان را در اینجا تلف نکنید! سیستم ارائه ی اطلاعات پزشک سوئدی به گونه ای طراحی شده است که از دخالت واسطه ها جلوگیری میکند و تا حداکثر ممکن از ارائه ی امکانات به واسطه ها، بازاریابان و سوداگران مهاجرت خودداری میشود.
  2.  دستورالعمل های موجود در این پایگاه اطلاعاتی برای ایرانیانی طراحی شده است که مشغول تحصیل یا کار در حوزه ی بهداشت و درمان در ایران یا در خارج از ایران هستند؛ در حال حاضر امکان ارائه اطلاعات به پزشکان غیرفارسی زبان/شهروندان غیر ایرانی را نداریم.
  3.  بخش عمده ای از اطلاعات و دستورالعمل ها در پزشک سوئدی فقط به اعضای ویژه آن ارائه خواهد شد؛ برای عضویت ویژه علاوه بر اثبات هویت، شغل و تحصیلاتتان، میبایستی حق عضویت سالانه در پزشک سوئدی را نیز پرداخت نمایید.

 

گام اول: دریافت ویزا برای ورود به سوئد

مهم نیست شما چند سال دارید، در کدام شهر هستید، در کدام دانشگاه درس خوانده اید، در کدام مرکز درمانی مشغول به کار هستید و چه میزان سرمایه دارید. گام اول برای همه ی افرادی که قصد دارند به سوئد مهاجرت کنند این است که بتوانند با درنظر گرفتن شرایط قانونی، ویزا و اجازه ی ورود به سوئد را دریافت کنند. اداره مهاجرت سوئد مسئول رسیدگی به درخواست ویزای شماست و شما که در ایران ساکن هستید باید از طریق سفارت سوئد در تهران اقدام کنید. در حال حاضر چندین نوع ویزا از طرف اداره مهاجرت سوئد صادر میشود؛ از جمله:

  • ویزای توریستی
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج
  • ویزای درمانی

برای شما که قصد دارید برای کار و اقامت به سوئد بیایید، دریافت ویزا برای ادامه/تکمیل تحصیلات و یا دریافت ویزای برای اشتغال و کار ، آسان ترین شیوه های ورود به سوئد است. ما در پزشک سوئدی به شما آموزش کامل میدهیم که:

چگونه برای ویزای تحصیلی اقدام کنید؛

برای دریافت ویزا به چه شرایط و مدارکی نیاز دارید؛

چگونه ویزای کاری دریافت کنید؛

از چه مسیرهایی در دانشگاه های سوئد پذیرش بگیرید؛

با چه روش هایی در سوئد کار پیدا کنید؛

چگونه برای خانواده و همراهان خود ویزای همراه بگیرید.

 

پس از اینکه دستورالعمل های لازم برای ویزا را دریافت کردید، در گام بعدی باید به فکر دریافت مجوز فعالیت در مشاغل درمانی، تهیه مسکن، هزینه های زندگی در سوئد، ادامه تحصیل و ورود به بازار کار در سوئد باشید.

گام دوم چیست؟

 

دکمه بازگشت به بالا
error: محتوا محافظت شده است!
بستن
بستن