تحصیل در سوئدکار در سوئدویزای سوئد

اخذ ویزای سوئد

مهم نیست شما چند سال دارید، در کدام شهر هستید، در کدام دانشگاه درس خوانده اید، در کدام مرکز درمانی مشغول به کار هستید و چه میزان سرمایه دارید. گام اول برای همه ی افرادی که قصد دارند به سوئد مهاجرت کنند این است که بتوانند با درنظر گرفتن شرایط قانونی، ویزا و اجازه ی ورود به سوئد را دریافت کنند. اداره مهاجرت سوئد مسئول رسیدگی به درخواست ویزای شماست و شما که در ایران ساکن هستید باید از طریق سفارت سوئد در تهران اقدام کنید. در حال حاضر چندین نوع ویزا از طرف اداره مهاجرت سوئد صادر میشود؛ از جمله:

  • ویزای توریستی
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج
  • ویزای درمانی

برای شما که قصد دارید برای کار و اقامت به سوئد بیایید، دریافت ویزا برای ادامه/تکمیل تحصیلات و یا دریافت ویزای برای اشتغال و کار ، آسان ترین شیوه های ورود به سوئد است.

اقامت تحصیلی:

شما ممکن است قصد داشته باشید که برای ورود به سوئد از طریق ادامه/تکمیل تحصیلاتتان اقدام کنید. مثلا تصمیم بگیرید که برای رسیدن به سطح C1 زبان سوئدی، در یک دانشگاه یا موسسه ی آموزشی در سوئد به مدت یک سال درس بخوانید؛ یا مثلا برنامه ریزی کنید که رشته تحصیلی و تخصص تان را در یک دانشگاه در استکهلم تکمیل کنید. در هر صورت شما میبایست ابتدا از موسسه آموزشی موردنظرتان پذیرش دریافت کنید، مدارک شناسایی معتبر ارائه دهید و سایر شرایط اعلام شده از سوی اداره مهاجرت سوئد را میبایست احراز کنید، تا در نهایت از طریق سفارت سوئد بتوانید ویزای ورود به سوئد جهت اقامت تحصیلی را دریافت کنید.

پیشروی 1 : پذیرش دوره آموزش زبان سوئدی

پیشروی 2: پذیرش رشته های دانشگاهی در حوزه بهداشت و درمان

پیشروی 3: شیوه اقدام برای ویزای تحصیلی

 

اقامت کاری:

شما ممکن است  زمانی که در ایران ساکن هستید از سوی یک کافرما در سوئد دعوت به کار شوید؛ مثلا توانسته باشید مجوز فعالیت در مشاغل درمانی سوئد را دریافت کرده باشید و کارفرمایی در سوئد علاقه مند باشد که شما را استخدام کند. یا مثلا ممکن است از طریق سرمایه گذاری در یک درمانگاه خصوصی، کسب و کار جدیدی را در سوئد بنا نهاده باشد. در هر حالت شما میبایست ابتدا از طریق کارفرمای خود مراحل اداری را سپری کنید، مدارک شناسایی معتبر ارائه دهید و سایر شرایط اعلام شده از سوی اداره مهاجرت سوئد را میبایست احراز کنید، تا در نهایت از طریق سفارت سوئد بتوانید ویزای ورود به سوئد جهت اقامت کاری را دریافت کنید.

پیشروی 1 : شیوه ی اقدام برای ویزای کاری

پیشروی 2: پیدا کردن کار در حوزه بهداشت و درمان سوئد

دکمه بازگشت به بالا
error: محتوا محافظت شده است!
بستن
بستن