اقامت تحصیلی سوئدتحصیل در سوئدویزای سوئدویژه اعضای پزشک سوئدییادگیری زبان سوئدی

درخواست اقامت تحصیلی برای دوره های غیر دانشگاهی

همانطور که قبلا آموختید، شما برای تحصیل در سوئد، در صورتی که بیش از سه ماه طول بکشد، نیاز به دریافت اقامت تحصیلی دارید. این اقامت میبایست قبل از سفر شما به سوئد تکمیل و دریافت شده باشد. در این دستورالعمل به شما می آموزیم که چطور پس از اخذ پذیرش از یک دوره آموزش غیردانشگاهی در سوئد میبایست برای دریافت اقامت تحصیلی اقدام کنید. در حال حاضر (مارس 2019) مدت زمان رسیدگی و پاسخ اداره مهاجرت سوئد به درخواست اقامت تحصیلی متقاضیان تحصیل در موسسات غیردانشگاهی حدود دو تا سه ماه میباشد. منظور از موسسات غیر دانشگاهی موسساتی هستندبیشتر بخوانید »

( دسترسی به ادامه ی این نوشته تنها برای اعضای ویژه پزشک سوئدی امکان پذیر است؛ اگر عضو ویژه هستید وارد حساب کاربری تان بشوید و اگر هنوز عضو ویژه نشده اید از طریق منو درخواست عضویت بدهید)

دکمه بازگشت به بالا
error: محتوا محافظت شده است!
بستن
بستن